Doe het anders

Je kunt de platgetreden paden volgen, of je kunt dingen in vraag stellen. Dat laatste zorgt sowieso voor een boeiendere tocht. In deze podcasts rammelen we wat aan de soms vastgeroeste sloten van kooien waarin we onszelf en anderen steken.

#podcast38: perfectionisme is een bitch

Perfectionisme, een goede eigenschap, of niet? Kelly en Anouck spitten dieper, en graven confronterende dingen op.

Lees meer

#podcast37: anti-racisme en privilege

Wat valt er anno 2020 nog te vertellen over racisme? Heel wat, zo blijkt. Kelly en Anouck onderzoeken in deze aflevering hoe je je bewust kan worden van je privilege en hoe je een anti-racist kan worden.

Lees meer

#podcast36 : stoppen met tolereren kan je leren

Tolerant zijn is een voordeel, behalve als het in je eigen nadeel werkt. Omdat je als vrouw nog meer op je bord krijgt tijdens een pandemie, bijvoorbeeld. Kelly en Anouck vertellen wat ze niet langer tolereren en waarom, en hopen jou zo te inspireren om wat vaker neen te zeggen.

Lees meer

#podcast35: Ask us Anything

Kelly en Anouck beantwoorden vragen over burn-outs en carrièreswitches, intermittent fasting en nog veel meer.

Lees meer

#podcast30: Niet alle helden dragen een cape

Anouck & Kelly doen niet liever dan hun luisteraars inspireren. Maar wie inspireerde hén eigenlijk? Wie zijn hun helden? Je ontdekt het in deze laatste aflevering van het seizoen.

Lees meer

#podcast23: zelfdiscipline en emotioneel volwassen zijn for the win

De meeste mensen zijn emotioneel nog een kind. Qué? Kelly vertelt Anouck alles over emotioneel volwassen zijn en er volgt een geanimeerde discussie over zelfdiscipline.

Lees meer

#podcast20: de aflevering waarvan we niet kunnen geloven dat we hem nog moeten maken

Seksisme, genderongelijkheid, inperking van reproductieve rechten: Kelly en Anouck gaan geen heilig huisje uit de weg in episode 20 van de podcast.

Lees meer

#podcast18: behind every great kid there's a mom who's sure she's screwing it all up

Kelly & Anouck hebben het in deze episode over mom guilt en alle dingen waar je je als ploetermoeder al dan niet schuldig over hoeft te voelen.

Lees meer

#podcast17: A girl should be like a butterfly, pretty to see and hard to catch

In deze aflevering hebben Kelly & Anouck het over de zin in onzin van schoonheidsidealen, schaamhaar en thigh gaps.

Lees meer

#podcast16: Op elk potje past een dekseltje

Past er op elk potje echt een dekseltje? En is dat er dan maar één? Dat zoeken Kelly & Anouck uit in deze aflevering van de podcast Werk & Leven.

Lees meer

#podcast14: Geld maakt niet gelukkig

Geld maakt niet gelukkig. Maar geen geld maakt ook niet gelukkig. Hoe zit het nu precies? Kelly en Anouck zoeken het voor je uit in aflevering 14.

Lees meer

#podcast11: Nothing tastes as good as skinny feels

De eerste aflevering van seizoen twee van de Werk & Leven podcast draait om body shaming en body positivity: zit jij lekker in je vel?

Lees meer