Wij zijn Anouck en Kelly

We delen hoe we het slagveld van de burn-outs inwisselden voor een spel met onze eigen regels. We inspireerden al duizenden mensen om te werken en leven op hun eigen voorwaarden.

Het laatste dat wij twee uitgeputte freelancers zouden aanraden is een podcast beginnen.
Het bleek het beste dat we onszelf ooit aandeden.

Werk & Leven bleef evenwel lang een droom.

Een droom van twee opgebrande people pleasers, die zichzelf dag in dag uit op de laatste plaats zetten van hun ellenlange to do-lijst.

Daardoor ontbrak het ons elke dag aan tijd om datgene te maken waar we het meeste goesting in hadden: een podcast die lotgenoten inspireerde.

Eerlijk? Achteraf bekeken kwam dat vooral doordat onze levens veel minder inspirerend waren dan we zelf wilden. Het was ploeteren en ter plaatse trappelen in plaats van knallen en vooruitgaan.

Tot die ene beslissing: gedaan met wenen in de auto als een van de twee aan de ander vroeg hoe het was. Gedaan met ja zeggen op elk voorstel. Niet langer full speed ahead in een richting waar we niet eens heen wilden.

Gedaan met dromen en tijd voor actie.

Werk & Leven begon als een podcast van een freelance journaliste (Kelly) en een ondernemende content coach (Anouck), maar is ondertussen meer dan dat.

Het is een levendige gemeenschap van mensen die niet langer genoegen nemen met de restjes en opkomen voor zichzelf en hun wildste dromen. Die voor elkaar supporteren en samen van het platgetrapte pad afwijken.

Ik ben Anouck

Ik hing mijn advocatentoga aan de haak om ondernemers, dienstverleners, vrije beroepers, coaches & consultants te leren hoe je met steengoede content bovendrijft in een zee van online middelmatigheid.

Meer over Anouck

Ik ben Kelly

Als journalist bij Feeling en De Standaard Magazine probeer ik mensen te inspireren en te motiveren om te leven volgens hun eigen regels en de zaken op een andere manier te bekijken en aan te pakken.

Meer over Kelly

Je kent ons misschien van