26.03.2021 | doehetanders, podcast

#podcast 51: zelfsabotage en succes

Sta jij jezelf soms in de weg zonder het goed door te hebben? Kelly en Anouck wel, en ze maakten er een volledige aflevering over die je nu kunt beluisteren. Een aflevering over je gezondheid, je werk, je geld, en nog veel meer onderwerpen waarbij je jezelf kunt saboteren.

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering:

  • Anouck vertelt over hoe ze heel goed blond kan zijn en daar soms zelfs op wordt geselecteerd door andere mensen
  • Valerie stelt een vraag op ons antwoordapparaat over sociaal engagement en anderen helpen
  • Kelly vertelt hoe ze in het begin van haar relatie met de sound engineer vooral probeerde om hem weg te jagen, en hoe dat gelukkig niet gelukt is. Ook met haar gewicht heeft ze bij momenten hetzelfde
  • Anouck vertelt over ondernemers die blokkeren op hun grotere omzet en hoe zich dat dan uit door het stellen van een upper limit en de schaamte en schuldgevoelens die soms de kop opsteken als iemand “succesvol” wordt
  • ze hebben het over hoe je als vrouw moeilijk én veel geld kunt verdienen én aanzien kunt worden als sympathiek, en hoe ze eens met hun dochters willen praten over hun bankrekening en doen even nostalgisch over de kangoeroe-rekening
  • we hebben het over ouderschap en ondernemen en binair denken en de hokjes waarin we zitten
  • Kelly vertelt hoe Anouck doelen stelt die drie keer groter zijn dan haar eigen doelen, en waarom het belangrijk is om je hoofd niet te laten zot maken door arbitraire doelen
  • Kelly en Anouck willen op bedevaart naar Texas na #tcorona, en ze vertellen je waarom

Dingen die we vermeld hebben:

Als er in deze podcast-episode sprake was van een freebie, dan is die helaas niet meer beschikbaar

2 reacties.

Jannelien
Super leuke podcast! Was lekker tijdwns het koken en idd herkenbaar! Jezelf in de weg staan in je gewicht, werk en relatie, alle drie geruststellend kunnen afvinken! We blijven op onze kievief! De West Vlaamse klanken doen me Tus voelen in Gent ;) Thanks and looking forward 4 the next one 😍
27.03.2021 om 20:03
carolien patyn
Machtig! Beste aflevering ooit. A & K steken zichzelf net niet in de fik met al hun colère over upper limits en zelfsabotage. Ik luister trouw naar alle afleveringen in de hoop dat de vonk van hun passie en durf eindelijk eens overspringt, maar na déze ga ik het toch écht doen, aan mijn doelen werken (ik ben een slow processer in zelfvertrouwen, maar dit helpt, thanks guys x)
05.08.2021 om 09:36

Het plaatsen van reacties is niet (meer) mogelijk.

Zelf iets te melden?

Laat hier jouw two cents achter. Geen zorgen, je e-mailadres publiceren we niet.