Werk slimmer

Hoe hou je alle ballen in de lucht? En is dat zelfs mogelijk? Als je inzet op slimmer werken in plaats van meer, dan kan er heel wat, ook als ondernemer. Dan kun je zelfs meer gedaan krijgen dan anderen, in een pak minder uren. Systemen for the win, en daar vertellen we je alles over in deze afleveringen. Net als over ondernemen volgens je eigen regels, nog een van onze stokpaardjes.

#podcast 48 - 5 strategieën om een (corona) burn-out te vermijden

Als burn-outs en een compleet scheefgetrokken balans voor de corona-pandemie al een levensgroot probleem vormden, dan kunnen we alleen maar vaststellen dat voor veel mensen alles nog veel schever is komen te zitten. Wij delen - als ervaringsdeskundigen - onze strategieën om niet aan een corona burn-out ten prooi te vallen.

Lees meer

#podcast 46: Hoe doet ze het? Over vrouwelijk ondernemerschap met Dorien Camps van Bossy

Ondernemende vrouwen inspireren in werk & leven, dat is onze core business. En vrouwelijk ondernemerschap is ook het stokpaardje van de founder van Bossy Magazine, Dorien Camps. Een gesprek over rolmodellen, work/life balance, ondernemen over de generaties heen en veel meer.

Lees meer

#podcast 45: Het antwoordapparaat - al jullie vragen voor Werk & Leven beantwoord

Wat gebeurt er als je ons luisterpubliek loslaat op een antwoordapparaat? Dan krijg je de boeiendste vragen binnen. Over plannen en organiseren, maar ook over thuiswerken en voor jezelf blijven zorgen terwijl je ook voor anderen zorgt.

Lees meer

#podcast40: het beste advies ooit

We vroegen aan jullie, lieve luistervrienden, wat het beste advies was dat jullie ooit kregen. Onze mailbox ontplofte zowaar met adviezen: leuke, grappige, maar ook gewoon steengoede adviezen.

Lees meer

#podcast35: Ask us Anything

Kelly en Anouck beantwoorden vragen over burn-outs en carrièreswitches, intermittent fasting en nog veel meer.

Lees meer

#podcast34 : een week in het leven van Kelly en Anouck

Hoe zorg je er in deze tijd voor dat je meer gedaan krijgt dan werken en zorgen? Kelly en Anouck delen een week uit hun coronaleven, en doen dat vanop een veilige afstand, elk achter hun eigen microfoon, in hun eigen quarantaine.

Lees meer