Werk slimmer

Hoe hou je alle ballen in de lucht? En is dat zelfs mogelijk? Als je inzet op slimmer werken in plaats van meer, dan kan er heel wat, ook als ondernemer. Dan kun je zelfs meer gedaan krijgen dan anderen, in een pak minder uren. Systemen for the win, en daar vertellen we je alles over in deze afleveringen. Net als over ondernemen volgens je eigen regels, nog een van onze stokpaardjes.

#podcast35: Ask us Anything

Kelly en Anouck beantwoorden vragen over burn-outs en carrièreswitches, intermittent fasting en nog veel meer.

Lees meer

#podcast34 : een week in het leven van Kelly en Anouck

Hoe zorg je er in deze tijd voor dat je meer gedaan krijgt dan werken en zorgen? Kelly en Anouck delen een week uit hun coronaleven, en doen dat vanop een veilige afstand, elk achter hun eigen microfoon, in hun eigen quarantaine.

Lees meer

#podcast33: Van paniek naar actie: getting shit done in het nieuwe normaal

Hoe krijg je dingen gedaan als alles plots anders lijkt? En hoe zorg je ervoor dat het ook nog een beetje leuk blijft? Kelly en Anouck geven tips.

Lees meer

#podcast32: Plannen als vorm van zelfzorg in tijden van crisis

Niet alleen virussen zijn besmettelijk, angst is dat net zo goed. Een planning geeft je niet enkel houvast, maar ook mogelijkheden. Kelly en Anouck vertellen je er alles over.

Lees meer

#podcast31: Hou het hoofd koel in tijden van crisis

In tijden van crisis lijkt het haast onvermijdelijk om meegesleurd te worden in een maalstroom van negativiteit en paniek. Maar het kan ook anders!

Lees meer

#podcast28: Maak je manifesto

Na een korte hiatus zijn we er terug met een aflevering waar we allebei heel enthousiast over zijn: een manifesto is namelijk iets waar wij al jaren hartjes voor in de ogen hebben, en na het beluisteren van deze aflevering hopen wij van jou hetzelfde.

Lees meer