Organiseer je leven

Verzuip je in de chaos van elke dag, en heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van ten volle leeft? We feel you! Als ervaringsdeskundigen in verzuipen en met onze hoofden tegen de muur knallen hebben wij ondertussen een en ander geleerd, en die kennis delen we graag met jou. (net als de momenten waarop het ook bij ons huilen met de pet op is #keepingitreal)

#podcast 60: Van drenkeling naar kapitein over je eigen leven

Voelt je leven soms als een wilde zee die je in snelheid pakt en uitgeput naar adem doet snakken? Zeekapiteins Kelly en Anouck vertellen je waaraan dat ligt en hoe je het roer weer in handen neemt. Ahoy scheepsmaatjes!

Lees meer

#podcast 53: Altijd te vroeg, of altijd te laat? En wat dat over je zegt

Ben jij team altijd te vroeg of team always late, but worth the wait? Het team waarin je zit zegt veel over wie je bent. Kelly en Anouck doen een diepe duik in het thema "op tijd komen", en ontdekken meer dan ze hadden kunnen vermoeden.

Lees meer

#podcast 48 - 5 strategieën om een (corona) burn-out te vermijden

Als burn-outs en een compleet scheefgetrokken balans voor de corona-pandemie al een levensgroot probleem vormden, dan kunnen we alleen maar vaststellen dat voor veel mensen alles nog veel schever is komen te zitten. Wij delen - als ervaringsdeskundigen - onze strategieën om niet aan een corona burn-out ten prooi te vallen.

Lees meer

#podcast 47: plannen in zotte tijden en onze #21voor2021

Heeft het zin om te plannen in een jaar waarin je zelfs niet weet wanneer je ooit nog naar de kapper zal kunnen? Anouck en Kelly zijn zeker van wel, en delen hun lijst met de 21 dingen die zij in 2021 willen doen. Het wordt wild en ongetemd, en één ding staat op hun beide lijstjes met stip op één. Let the beasts go!

Lees meer

#podcast 45: Het antwoordapparaat - al jullie vragen voor Werk & Leven beantwoord

Wat gebeurt er als je ons luisterpubliek loslaat op een antwoordapparaat? Dan krijg je de boeiendste vragen binnen. Over plannen en organiseren, maar ook over thuiswerken en voor jezelf blijven zorgen terwijl je ook voor anderen zorgt.

Lees meer

#podcast40: het beste advies ooit

We vroegen aan jullie, lieve luistervrienden, wat het beste advies was dat jullie ooit kregen. Onze mailbox ontplofte zowaar met adviezen: leuke, grappige, maar ook gewoon steengoede adviezen.

Lees meer