Organiseer je leven

Verzuip je in de chaos van elke dag, en heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van ten volle leeft? We feel you! Als ervaringsdeskundigen in verzuipen en met onze hoofden tegen de muur knallen hebben wij ondertussen een en ander geleerd, en die kennis delen we graag met jou. (net als de momenten waarop het ook bij ons huilen met de pet op is #keepingitreal)

#podcast36 : stoppen met tolereren kan je leren

Tolerant zijn is een voordeel, behalve als het in je eigen nadeel werkt. Omdat je als vrouw nog meer op je bord krijgt tijdens een pandemie, bijvoorbeeld. Kelly en Anouck vertellen wat ze niet langer tolereren en waarom, en hopen jou zo te inspireren om wat vaker neen te zeggen.

Lees meer

#podcast35: Ask us Anything

Kelly en Anouck beantwoorden vragen over burn-outs en carrièreswitches, intermittent fasting en nog veel meer.

Lees meer

#podcast34 : een week in het leven van Kelly en Anouck

Hoe zorg je er in deze tijd voor dat je meer gedaan krijgt dan werken en zorgen? Kelly en Anouck delen een week uit hun coronaleven, en doen dat vanop een veilige afstand, elk achter hun eigen microfoon, in hun eigen quarantaine.

Lees meer

#podcast32: Plannen als vorm van zelfzorg in tijden van crisis

Niet alleen virussen zijn besmettelijk, angst is dat net zo goed. Een planning geeft je niet enkel houvast, maar ook mogelijkheden. Kelly en Anouck vertellen je er alles over.

Lees meer

#podcast31: Hou het hoofd koel in tijden van crisis

In tijden van crisis lijkt het haast onvermijdelijk om meegesleurd te worden in een maalstroom van negativiteit en paniek. Maar het kan ook anders!

Lees meer

#podcast29: Minimalisme en de magie van minder

Anouck en Kelly gaan dieper in op minimalisme als levensfilosofie, niet alleen als een manier om minder spullen om je heen te hebben.

Lees meer