22.01.2021 | Organiseer je leven, podcast

#podcast 47: plannen in zotte tijden en onze #21voor2021

Heeft het zin om te plannen in een jaar waarin je zelfs niet weet wanneer je ooit nog naar de kapper zal kunnen? Anouck en Kelly zijn zeker van wel, en delen hun lijst met de 21 dingen die zij in 2021 willen doen. Let the beasts go!

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering:

  • Anouck vertelt hoe het rijk der vrijheid van Frank VDB muziek was voor haar oortjes
  • Kelly vertelt waarom een pauze aan eind 2020 nodig was, en waarom er traantjes bij vloeiden
  • Anouck vertelt hoe ze rode vlaggen zag en hoe belangrijk het was dat de signalen serieus werden genomen en de plannen werden aangepast aan het eind van 2020
  • Kelly en Anouck beantwoorden een vraag van luisteraar Dorien over ambitie koesteren als jonge ouder. Anouck blikt terug op hoe ze vijf keer per dag wakker werd gemaakt door haar darling Achille, en wat dat met haar deed. Kelly vertelt over de eerste maanden met haar huilbaby
  • Ze vertellen over hoe hun goede voornemens er in het verleden uitzagen, en hoe dat lang niet altijd een weg naar succes was. Hun nieuwe benadering werkt stukken beter, en is niet eens zo zotjes of sexy
  • Kelly vertelt wat er geworden is van haar lijstje van 20 dingen die ze vorig jaar wilden waarmaken, toen ze nog nooit van COVID-19 had gehoord
  • Kelly en Anouck delen de 21 dingen die ze in 2021 willen doen. En komen tot de vaststelling dat er een paar heel gelijkaardige, maar ook een paar heel verschillende en ronduit verrassende doelen inzitten
  • We verwijzen naar inner child work en wat dat voor ons heeft betekend de laatste tijd
Hoe Kelly haar doelen analoog visueel maakt.

Dingen die we vermeld hebben:

Als er in deze podcast-episode sprake was van een freebie, dan is die helaas niet meer beschikbaar

1 reactie.

Verhofstede Michèle
Beste, Tijdens jullie laatste podcast sprak Anouck oa over haar lijstje voor 2021. Haar ambitie om de beurs beter te leren kennen. Ze refereerde naar een site? Of persoon? In de shownotes kan ik deze info niet direct terugvinden. Lukt het jullie om deze info aan te vullen aub? Alvast bedankt en keep on going... Gr. Michèle
01.02.2021 om 10:44

Het plaatsen van reacties is niet (meer) mogelijk.

Zelf iets te melden?

Laat hier jouw two cents achter. Geen zorgen, je e-mailadres publiceren we niet.