Word Baas Over Eigen Tijd met onze online cursus

Onze online cursus "Baas over eigen Tijd" geeft je weer grip op je dagen en je leven in drie weken. De deuren van de cursus zijn momenteel gesloten. Wil je als eerste horen wanneer ze weer open gaan? Schrijf je dan in op de wachtlijst hieronder om het zeker niet te missen!

Als werknemer, ondernemer en/of spilfiguur binnen je gezin, weet je dat alle ballen in de lucht houden niet simpel is. Al helemaal niet in tijden waarin alles veranderd lijkt, en je er misschien nog wat extra rollen bijkreeg: thuisonderwijzer. Sportcoach. Zoom-vergaderaar met kinderen op je schoot.

Je holt door je dagen om ervoor te zorgen dat:

  • je baas of klanten tevreden blijven
  • je levenspartner niet te veel reden tot klagen heeft, naast die quarantaine
  • je kinderen zich niet steendood vervelen en hun lesmateriaal meekrijgen
  • je de tijd die overblijft niet scrollend door Instagram Stories doorbrengt, omdat je te moe bent om aan iets anders te denken


Je bent altijd de laatste persoon op je lijstje.  

Je dromen en ambities vergaren stof. Daardoor ben je lang niet altijd de ouder, partner of vriend die je zou willen zijn.

Dit is het goede nieuws: wij kunnen je helpen om te stoppen met geleefd te worden.

Nu meer dan ooit.

Een agenda en een to do-lijst zijn handig om je drukke dagen onder controle te krijgen, en het is niet abnormaal dat sommige periodes drukker zijn dan andere. Als je evenwel al uit zo’n drukke periode komt, en je rolt rechtstreeks een chaotische quarantaine in, dan kan de vermoeidheid en overweldiging moordend zijn. Dat hou je niet vol.

Soms voel je je al zo lang zo dat je denkt dat het is wat het is.

Het kan écht anders.

Door de regie over je leven terug te nemen, krijg je weer dagen die goed voelen, in plaats van gejaagd.
Ook als de rest chaotisch is, hoeft jouw dag dat niet te zijn.

“Nooit eerder bezorgde een cursus me spontane lachbuien, maar net zo goed bakken inspiratie en motivatie. Dankzij jullie en de community voelde ik me geen moment alleen in de zoektocht naar een georganiseerder en productiever leven.”
Sietske Leeters, Hands on Plans

Onze cursus “Baas over eigen Tijd” zorgt voor een systeem. Dankzij dat systeem krijg je al snel hernieuwd enthousiasme voor je werk en je leven. Omdat er een duidelijk plan is, en je zo weet wanneer je klaar bent. Zodat je de tijd die vrijkomt met intentie kunt inzetten. Om te zorgen dat je voldoende rust. Tijd hebt voor een wandeling met die uitverkoren coronavriendin die je kan vergezellen op anderhalve meter.

Onze cursisten gaan in geen tijd van overweldigd naar verbaasd over hoeveel ze gedaan krijgen. Ze gaan ook steeds minder in het rood, hebben bakken energie omdat projecten afgewerkt raken, en krijgen afdraaiende wielen veel sneller weer vastgedraaid.

Een concreet actieplan geeft je tijd, zonder schuldgevoel.

Ons systeem is gebaseerd op de realiteit van de echte wereld, waarin een overgevend kindje een planning in de soep doet draaien, en het niet de vraag is of er een kindje ziek zal worden, maar wanneer.

We leerden dat we niet harder moesten werken, maar slimmer. Door niet alsmaar meer op ons bord te leggen, maar wel dat wat wij willen. En dat kan jij ook. Zeker als je zoals zovelen ook hierna niet meer terug wilt naar de gejaagdheid waar je uitkomt.

“Concreet, no-nonsense, én met een knipoog. Het is geweldig dat je dit systeem gewoon online kunt leren. Twijfel niet!”.
Riet Van Rompaey, personal organizer en life coach

Baas over eigen Tijd is een online programma dat je op je eigen tempo volgt.

Je krijgt onbeperkt toegang tot het volledige cursusmateriaal:

  • 5 lesmodules met video, presentaties, cheat sheets en blikken achter al onze schermen in de vorm van case study’s en blogposts
  • een praktisch werkboek van meer dan veertig pagina’s
  • alle tools die je nodig hebt om eindelijk weer grip op je dagen en leven te krijgen.
  • de mogelijkheid om toe te treden tot onze community van Tijdsbazen, die elkaar aanmoedigen en stimuleren.
"Anouck en Kelly zijn geen gelikte productiviteitsgoeroes die je een schitterend plaatje voorhouden. Het zijn vrouwen van vlees en bloed, die met dezelfde dingen worstelen als jij, en je vol vuur en met een grote dosis nuchterheid inspireren om méér te halen uit je leven."
Hade Wouters- journaliste bij Psychologies Magazine

De deuren van de cursus zijn momenteel gesloten. Zorg dat je de volgende lancering niet mist door je op de wachtlijst te zetten!

Verhalen van tijdsbazen

Lees de inspirerende verhalen van cursisten die Baas over eigen Tijd volgden hieronder.

28.05.2020 | testimonial

"De cursus helpt me focus vinden als ik me overweldigd voel. Vooral het batchen is een verademing".

Tijdens haar studies schreef ze een thesis over time-management, maar de kennis in de praktijk omzetten, dat was een ander paar mouwen.

Verder lezen
04.05.2020 | testimonial

"Mijn ideale week opstellen was een kantelpunt. Sindsdien maak ik weer werk van mijn prioriteiten."

Delphine raakte haar drive kwijt. Een jaar geleden nam ze de controle terug. Ze zegde haar job op, startte een eigen zaak, ging weer meer sporten en vond de energie terug om weer te genieten van de 3 mannen in haar leven én van haar werk. 

Verder lezen
04.05.2020 | testimonial

"Als ik het systeem volg, dan krijg ik dingen gedaan die ik niet voor mogelijk hield".

Annelies was al bewust bezig met haar tijd: ze ging deeltijds werken, zodat ze kon stoppen met pendelen en tijd had voor haar twee zonen. Baas over eigen Tijd volgen was voor haar de volgende stap om een burn-out af te wenden en te stoppen met achter de feiten aan te lopen.

Verder lezen
30.04.2020 | testimonial

"Meer ‌mentale‌ ‌rust‌ ‌op‌ ‌het‌ ‌werk‌, zorgt‌ ‌voor‌ ‌meer‌ ‌rust‌ ‌thuis."

Promotie maken is niet altijd een zegen. Geertrui kon ervan meespreken. Gelukkig kwam Baas over eigen Tijd op het goede moment om de broodnodige aanpassingen door te voeren, en weer plezier in haar werk te vinden.

Verder lezen
14.04.2020 | testimonial

"Als organisatiecoach dacht ik dat ik het allemaal al wist. Niets bleek minder waar".

Riet Van Rompaey is Life Organizing Coach – maar dan niet van het type dat veel blabla verkoopt. Deze no-nonsense onderneemster lijkt geboren met een organisatie-gen en toch wist ze met Baas Over Eigen Tijd nog tijdswinst te boeken.

Verder lezen
14.04.2020 | testimonial

"Dankzij de cursus stopte ik niet alleen met verzuipen, ik begon ook mijn eigen zaak"

Miet had zoveel aan Baas over eigen Tijd dat ze ondertussen zelf mensen coacht rond efficiëntie en productiviteit. Amper een jaar geleden zag haar leven er nochtans heel anders uit.

Verder lezen
14.04.2020 | testimonial

“Je kan reactief leven of je kan proberen het leven een beetje voor te zijn. Overzicht biedt inzicht.”

Valérie heeft een jaar achter de rug om “u” tegen te zeggen. Als fulltime onderneemster en mama van een pittig dametje had ze al haar handen vol toen ze een tweede bedrijf op de wereld losliet. De cursus Baas Over Eigen Tijd bood haar een houvast om alle ballen in de lucht te houden.

Verder lezen
14.04.2020 | testimonial

"Het grootste misverstand over productiviteit is dat het de bedoeling zou zijn om méér te doen”

Wat kan een professional organizer nog leren van een cursus zoals Baas Over Eigen Tijd? Toch nog één en ander, zo blijkt. Diep vanbinnen was Joke Himpens – aka Practical Joke – altijd al een Tijdsbaas, en toch vond ze onze cursus een enorme meerwaarde.

Verder lezen
09.04.2020 | testimonial

"Ik dacht dat ik mijn werk beu was, maar ik had gewoon nood aan een systeem".

Bénédicte heeft een drukke job en een dochter van 11 maanden, en zag dankzij Baas over eigen Tijd weer het bos door de bomen terug. Meer nog: ze vond weer plezier in haar job en in haar leven.

Verder lezen
09.04.2020 | testimonial

"Ik leerde mijn tijd optimaliseren, zodat ik niet harder moet werken om dingen gedaan te krijgen".

Een boek. Een podcast. Een bloeiende zaak. Tijdsbaas Elke heeft de afgelopen maanden heel wat dromen waargemaakt, en de cursus Baas over eigen Tijd zit daar volgens haar voor veel tussen.

Verder lezen