28.03.2022 | podcast

#podcast 62: De kracht van stoppen

In deze episode hebben Kelly en Anouck het over vrouwelijke vriendschappen, ondernemen in tandem en de kracht van stoppen. Hoe blijf je trouw aan je steeds veranderende zelf in relaties, in je business,...?

Dingen die je niet mag missen:

  • Anouck & Kelly doen een bijzondere aankondiging in deze speciale episode
  • Ze blikken terug op hoe hun podcast-verhaal al die jaren geleden begon als een waar hobby-project vanuit de dressing van Anouck en hoe de podcast en hun gezamenlijke bedrijf door de jaren heen groeide
  • De drie belangrijke lessen in Werk & Leven die Anouck & Kelly meenemen uit hun avontuur
  • Waarom loslaten zo moeilijk is en toch zo hard de moeite kan lonen

Dingen die we vermeld hebben:

2 reacties.

Annelies De Vilder
Werk & Leven was de podcast die me dit geweldige medium leerde kennen. Bedankt voor de vele uren luisterplezier, de inzichten, de boeiende cursussen, de typische West-Vlaamse tongval, ... Jullie zullen gemist worden in podcastland.
28.03.2022 om 11:18
Cindy
Verrast en niet verrast want zoals steeds zijn jullie trouw aan wat jullie zelf verkondigen en dat is één van de redenen waarom ik van bij de start graag naar jullie luisterde. Dus dankjewel! Automatisch denk ik dan ook eens terug en voor mij persoonlijk zijn de afleveringen rond "krabben" en racisme de belangrijkste geweest. En als ik langer blijf denken dan komen er zeker nog veel bij :-) Niet te onderschatten wat jullie teweeg brachten! Nog eens bedankt en veel succes met jullie volgende projecten.
28.03.2022 om 12:20

Het plaatsen van reacties is niet (meer) mogelijk.

Zelf iets te melden?

Laat hier jouw two cents achter. Geen zorgen, je e-mailadres publiceren we niet.