29.04.2019 | podcast, Werk slimmer

#podcast19: Being busy is a form of laziness

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering:

  • Kelly en Anouck hebben het over terugkeren van vakantie, vroeger en nu
  • Ze praten over de verwachtingen versus de realiteit van hun eerste jaren als freelancer, en hoe dat even tegenviel
  • Kelly heeft het over de steeds groter wordende liefde voor haar oude getrouwe digitale agenda
  • Anouck is fan van sjabloontjes, everywhere!

Dingen die we vermeld hebben in deze aflevering:

  • Kelly vertelt over de vakantieopvang die ze samen met een schare enthousiaste ouders organiseert
  • Anouck lanceerde net haar laatste cursus, Content Rebels. Die is ondertussen weer dicht, maar je kunt je wel op de wachtlijst zetten voor een eventuele volgende lancering
  • Kelly & Anouck introduceren de mini-cursus “Hoe je snel 10 uur per week terugwint”. Deze is evenwel niet meer beschikbaar op dit moment.

Als er in deze podcast-episode sprake was van een freebie, dan is die helaas niet meer beschikbaar

4 reacties.

Petra
Dag Anouck en Kelly, Ik heb jullie pas ontdekt en ben nu groot fan :) Ik ben ben podcast 19 aanbeland (maar ben ook begonnen met de nieuwste afleveringen te luisteren, hoor jullie dus vanaf twee richtingen) en hoorde over de mini-cursus. Komt die nog terug beschikbaar? Ik heb echt nood aan 10 uur extra : ) Groet, Petra
28.08.2020 om 14:58
DeDuitseHerfst
Ben in deze tijden ook eindelijk begonnen aan jullie podcast. Heb helaas geen account op Itunes , anders liet ik daar zeker ook een fijne review achter (maar dat komt nog wel, je kent het wel all the to do's:)). Ik volg Petra en ben ook heel erg nieuwsgierig naar die mini-cursus om 10 extra uurtjes tijd te winnen! Blijven opnemen, meisjes!
16.09.2020 om 23:56
Annelies
Ook ik heb pas jullie podcast ontdekt en werk me in snel tempo door jullie eerdere podcasts. Ik vind jullie geweldig! Net zoals de vorige reacties, zou ik het ook heel erg waarderen als deze 10 tips nog eens beschikbaar worden gesteld. Groetjes, Gewoon Lies https://www.gewoonlies.be
05.10.2020 om 12:41
Michelle
Dag Anouk en Kelly, onlangs heb ik via een vriendin jullie podcast leren kennen en ik ben fan! Ik luister voortdurend (tijdens de strijk, het poetsen, in de auto, ...) naar jullie vroegere afleveringen en heb al veel van jullie tips kunnen gebruiken. Ik ben dan ook benieuwd naar die mini-cursus 10 uur meer winst per week. Is deze cursus nog beschikbaar? Ik ga nu alvast luisteren naar de volgende aflevering! Groeten, Michelle
03.04.2021 om 11:22

Het plaatsen van reacties is niet (meer) mogelijk.

Zelf iets te melden?

Laat hier jouw two cents achter. Geen zorgen, je e-mailadres publiceren we niet.