28.05.2018 | Organiseer je leven, podcast

#podcast06: Je moet een bloeiend sociaal leven hebben

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering:

  • Hoe Anouck zich opmaakt om voor haar werk naar Fuerteventura te trekken.
  • Hoe Kelly bezig was met de verkoop van haar crib en nog niet helemaal klaar is voor de verhuis.
  • Hoe goed Kelly en Anouck scoren op de schaal van Monica en Rachel uit Friends.
  • Hoe Kelly niet goed meent te zijn in het maken van nieuwe vriendschappen.
  • Hoe Kelly en Anouck serieus verschillen in nood aan een bloeiend sociaal leven, en hoe Kelly denkt dat dat te maken heeft met het feit dat ze introvert is.
  • Hoe Anouck onder de mensen moet komen om zich op te laden.
  • Hoe Anouck haar sociaal leven wist te verleggen van Brussel naar de Westhoek, onder meer met dank aan de leesclub “Reading between the wines”.
  • De sociale injectie van de schoolpoort.

Dingen die we vermeld hebben in deze episode:

Als er in deze podcast-episode sprake was van een freebie, dan is die helaas niet meer beschikbaar!

1 reactie.

Veronic
Hey dames, een late repliek, maar dit is de tweede (of misshien wel al meer) keer dat ik deze aflevering beluister. Ik had net een discussie met een collega (online chat natuurlijk, agv Corona maatregelen) over het feit of ik het moeilijk heb met de sociale contacten die wegvallen (ook door Corona maatregelen). Toen ik antwoordde dat dit niet zo was omdat ik introvert ben, zei die persoon dat dat daar toch niets mee te maken heeft. Dus ik maar gaan uitleggen wat het verschil is tussen introvert en extravert, en dat introvert zijn niets te maken heeft met verlegen zijn of niet zomaar tegen jan-en-alleman te beginnen praten. En nu bedacht ik mij ook: komt het nu daardoor dat ik 's avonds toch meer energie over heb als ik kan thuiswerken en dat bij een dagje naar kantoor ik al om 18u 'kattelam' ben. Ik voelde in september al wel dat het voor sommige dingen toch makkelijker is om op kantoor te zijn en de colleg's nog eens allemaal samen in een vergadering te zien en te horen. Maar ach, elk nadeel heb zijn voordeel natuurlijk. En we blijven positief ingesteld, dankzij Werk&Leven en BOET. Bedankt dames!! Aju Veronic
21.10.2020 om 16:40

Het plaatsen van reacties is niet (meer) mogelijk.

Zelf iets te melden?

Laat hier jouw two cents achter. Geen zorgen, je e-mailadres publiceren we niet.