Tijdsbazendag

⏰ Exclusief Event voor Premium Tijdsbazen ⏰

Baas over eigen tijd-16.jpg
 

EEN DAG WAARDEVOLLE ME-TIME MET JOUW FAVORIETE COMMUNITY

  • Omdat er niks gaat boven een gezellig onderonsje onder gelijkgestemden…

  • Omdat we amper kunnen wachten om jouw enthousiaste smoel ook eens in levenden lijve te mogen aanschouwen…

  • Omdat we in primeur een pak interessante nieuwe inzichten met je willen delen…

  • Omdat je eigenlijk niet eens een reden nodig hebt om je dagelijkse sleur te doorbreken om jezelf eens lekker te pamperen

… nodigen we je van harte uit om ons te vervoegen op onze allereerste Tijdsbazendag. Hallelujah, baby!

 
Schermafdruk 2019-09-27 16.45.06(3).png
 

OP HET PROGRAMMA

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Als volleerde Tijdsbaas heb je natuurlijk al een belachelijke voorsprong in de dagdagelijkse rat race van hot naar her. Daarom bieden we je op Tijdsbazendag graag drie verdiepende workshops aan voor gevorderden. Vers van de pers en exclusief en al!

⏰ Kelly leert je hoe je je jaar plant zodat je de dingen gedaan krijgt die jij belangrijk vindt. In deze talk leer je hoe je je weken en maanden vorm geeft, je dromen in concrete acties omzet, zorgt voor een degelijke opvolging, en ervoor zorgt dat jij ook in 2020 Baas blijft Over jouw Eigen Tijd.

⏰ Anouck dook het afgelopen jaar diep in het thema van digital detox & digital mindfulness. Tijdens haar talk wil ze je tonen hoe ze haar brein en haar tijd beschermt tegen overmatig schermgebruik zonder in te boeten aan zichtbaarheid als ondernemer en zonder het contact te verliezen met vrienden aan de andere kant van de aardbol.

763.jpeg

Special guest Barbara Van Wonterghem staat mee aan het hoofd van Huis Van Wonterghem, een familiebedrijf dat al tachtig jaar actief is in de feestbusiness en onder meer discotheek Carré in Willebroek onder de vleugels heeft.

In die wereld vol decibels, prikkels en drukke agenda’s kiest zij resoluut voor stilte en controle over haar eigen agenda, op een manier die haar dient in plaats van richting burn-out stuurt. Barbara deelt graag haar ervaring met grenzen stellen en neen zeggen en stuurt je naar huis met enkele concrete tips en handvaten om zelf meer stilte en grenzen in te bouwen waar nodig.

 

QUALITY TIME, ZEG JE?

Schermafdruk 2019-09-27 16.45.07.png

Oh ja. Verwacht je aan een boeiende dag vol nieuwe inzichten en inspiratie, een heerlijke brunch in het gezelschap van je collega-Tijdsbazen, luisterende oren, nuttige kapstokken, en een supercoole goodie bag met Werk & Leven merchandise en een paar waardevolle verrassingen.

En als kers op de taart trakteert Barbara ons op een begeleide meditatiesessie zodat je helemaal zen terug richting het thuisfront keert.

 

Praktisch

Schermafdruk 2019-09-27 16.45.06(2).png
  • Wanneer? Vrijdag 13 december van 10.00 tot 14.00.

  • Waar? het belachelijk gezellige Alix, Table & Jardin d’Amis, Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent

  • Wat? Live workshops, meditatiesessie, uitgebreide brunch, drankjes en waardevolle goodiebag vol exclusieve spulletjes en verrassingen inbegrepen.

  • Parking in de straat en op 5 minuten wandelen (station).

  • Prijs? 197 EUR excl. BTW.

 

Jij komt toch ook, Tijdsbaas?

Schermafdruk 2019-09-27 16.45.05.png

Mis onze eerste Tijdsbazendag niet, en schrijf je vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt.*

We kijken er geweldig hard naar uit om je te ontmoeten!

 

*Inschrijven kan tot uiterlijk 15/11 of tot Tijdsbazendag uitverkocht is. Don’t miss it!